Smag og kokkerér lokale lækkerier på et fantastisk ”Real Food Adventure”.

 

Forkæl dine sanser på dette ”Real Food Adventure”, hvor du spiser dig Jorden rundt. Udforsk otte af verdens mest spændende madkulturer med et madkursus i Japan, high tea ved Taj Mahal i Indien, et taco-crawl gennem Mexico City og meget mere på denne vilde 101-dages rejse. Med over 150 inkluderede måltider kan du smage, drikke og kokkerere retter – ligesom de lokale.

Dette er et begrænset rejsetilbud, som starter med bhaji i Indien i marts 2018 og slutter i Marokko med langtidsbraiseret lammemechoui i juli.

BEMÆRK VENLIGST: DENNE TUR KAN IKKE BESTILLES ONLINE. KONTAKT OS PÅ TLF: 0808 274 5111 FOR MERE INFORMATION.

Hvor skal du hen?

Velkommen til Intrepids mest episke madeventyr nogensinde! Vi håber, du er sulten, for du skal bruge de næste 101 dage på at spise din vej rundt i verden.

Start i Delhi og brug over tre uger på at opdage synet, lyden og smagen af Indien. Fra Delhi til Kochi via det overdådigt skønne Rajasthan, kan du opleve det smukke syn af Taj Mahal i Agra, den herlige smag af Rajasthan’s traditionelle køkken i Jaipur og Udaipur, de farverige indiske markeder og basarer, og oplev sidst hvordan du kokkererer lækre regionale indiske retter gennem inspirerende madlavningskurser. Slap af på Goas strande, se Jaipurs betagende palads, Hawa Mahal, også kaldet ”Palace of the Wind”, udforsk den livlige madscene i Mumbai og brug tid i det landlige Rajasthan. Gå en tur på en tefarm i Periyar, tag en tur på vandet i en husbåd i Kerala Backwaters og nyd så madlavningsdemonstrationer i Madurai og Kochi.

Vælg enten at blive i Kochi eller tag videre til Hanoi for et par dages fri leg, før vi mødes igen. Vi ordner indlogering, bare lad os vide, hvilken by du ønsker at tilbringe din tid, når du booker.

Slut dig til gruppen i Hanoi, og gør dig klar til at opleve Vietnam og Cambodjas cuisine. Fra pho og ældgamle bygninger i Hanoi til banh khoai og empiriske citadeller i Hue. Fra banh xeo i de lanterne-oplyste gader i Hoi An, til de pulserende markeder i Ho Chi Minh City – vil du blive bekendt med Vietnams lokale køkken og dets centrale rolle i den vietnamesiske kultur. Kryds grænsen til Cambodja – landet der har skabt en beskeden, men delikat madtradition helt for sig selv gennem en blanding af fransk og thailandsk madlavning.

Fortsæt til Sydkorea. Et køkken, der længe har været overskygget af naboernes gastronomi. Først og fremmest er der koreansk BBQ – hvem er ikke vild med at stege små kødstykker på et BBQ-set-up ved eget bord? Med et kæmpe udvalg af saucer, pynt og syltet tilbehør handler maden i Korea om at sammensætte sit måltid efter helt egen smag. På trods af udbredelsen af kød og friturestegt kylling, er ikke alt kødbaseret. Der er massevis af vegetariske muligheder med silketofu, nudelsalat, sushi og selvfølgelig kimchi. Lær at lave forårsløg-pandekager, spis dig gennem krydret fisk og skaldyrssuppe, smag buddhistiske retter på en overnatning i et munkekloster. Og tag så for dig af landets signaturret bibimbap i Jeonju, Koreas mad-hovedstad. 

Nyd en fridag i Seuol, før vi lander i Tokyo og fortsætter madeskapaderne.

Konichiwa! Velkommen til Japan. Forbered dig på at komme inden for i et af verdens mest elegante og eklektiske køkkener. Se landets mange seværdigheder og hold udkig efter de prisvindende spise- og drikkesteder. Se yakitori’erne stege i Shinjukus Memory Lane, spis friskfanget sashimi på det fantastiske fiskemarked, Tsukiji, og lær at lave sobanudler på et madlavningskursus. Fang et glimt af en geisha, mens du slentrer gennem Gions snævre passager i Kyoto og oplev en traditionel obanzai-middag. Bo på en traditionel japansk kro – ryokan, i Takayama og spis vegetarisk shojin ryori med munke i Koyasan.

Efter at have mæsket dig i fisk, skaldyr og sushi, brug da dagen på at slå mave, mens vi bevæger os fra Japan til Mexico City.

Fra Asien til Mellemamerika – forbered din smagssanser på smagfulde Mexico på denne rejse gennem nogle af landets mest berømte kulinariske regioner.  Slentr gennem Oaxacas duftende markeder; gå en tur i Pueblas gader og smag på byens lokale specialiteter; mæsk dig i frisk fisk og skaldyr på stranden; og gå på taco-crawl i Mexico City. Du vil opleve en fortræffelig kulinarisk arv, der går mange tusinde år tilbage. Dette mexicanske madeventyr er fuld af autentiske oplevelser og smagfuld mad.

Nyd din sidste dag med tostadas i Mexico City, før turen går videre til Israel og Palæstina.

Opdag Israel og Palæstinas klassiske retter og herlige delikatesser. Smag shakshuka i Tel Aviv, tag for dig af fisk på fisk- og skaldyrsmarkedet i Akko’s gamle bydel, lær tahini tricket fra samaritanere i Nablus, del en skive brød med Druserne i Buq’ata, og smag en bid af den indbydende dessert knafeh. Flyd på det døde hav mellem de mange delikater adspredelser og nyd det gudeskønne syn af Jerusalem. Fyldt til randen med karismatiske retter og ældgammel historie er dette en odyssé, man sent glemmer.

Sidste stop på rejsen er Marokko – landet hvor berbisk, arabisk og europæisk mikses sammen i en eventyrlig kulinarisk cocktail.  Tag en håndfuld livlige souk’er, mix den med et skvæt hav og krydr’ med friske, lokale råvarer, alt sammen drysset med varm marokkansk gæstfrihed, som vil blive hængende på tungen og i din hukommelse. Følg duften af mad gennem de tryllebindende markeder og lær at mestre opskrifter af dem, der kender dem bedst – de lokale. Spis noget street food og del et traditionelt måltid med de lokale, før dit storslåede madeventyr når sin ende i Marrakesh.

Taste the world on an Intrepid Real Food Adventure

Derfor elsker vi denne rejse

  • Få den ægte smag af nogle af Indiens mest kendte kulinariske traditioner – Mughal, Rajasthani, og de portugisisk-inspirerede smage fra – mens du spiser middage med de lokale på familieejede restauranter, landsteder eller sågar i templer.
  • Med no nætter i Hoi An, Vietnarm, er der masser af tid til at opleve magien i den særlige by. Tag et madlavningskurus, cykel gennem marker med krydderurter og gå på opdagelse i den gamle bydel.
  • I Cambodja kan man “spise for en god sag” på restaurant Phnom Penh, der udover at servere lækre og moderne cambodjanske retter, også hjælper de lokale unge.
  • Skyl en anden version af KFC – Korean Fried Chicken – ned med et glas Soju, Koreas nationaldrik.
  • Bo med brødrene på et kloster i Koyasan i Japan, og smag på shojin ryori – vegetarisk buddhistisk mad.
  • I Oaxaca i Mexico kan du dykke ned i hjertet af det ”pre-hispaniske” køkken; smag på chillier, chokolade, mezcal of de overraskende lækre chapulines (græshopper).
  • Lær gamle køkkenhemmeligheder- og tips mens du kokkererer sammen med drusere i Golanhøjderne og palæstinensiske slow food-eksperter i Nablus, mens du fordyber dig i kulturen i Israel og Palæstina.
  • Opdag en helt ny verden af brød, fra Khobz til msmen og tafournout til simit og meget mere, der danner grundlaget i ethvert marokkansk måltid. Udhulet khobz fyld med kogte æg, salt og en god portion ras el hanout bliver dit nye yndlingsmorgenmåltid.

Turen inkluderer

Måltider​

73 morgenmåltider
42 frokoster
36 middage

Transport

En kombination af:

Båd, bus, bil, nattog, fly, taxi, tog, cykeltaxa, offentlig transport, lyntog

Indkvartering

Hytte (1 nat), hanok (1 nat), Herregård (2 nætter), privat indkvartering (3 nætter), Hotel (80 nætter), kloster (1 nat), båd (1 nat), natbus (1 nat), nattog (3 nætter), Riad (2 nætter), ryokan (4 nætter), tempel (1 nat)

Pris og inklusioner

Prisen for turen er £22,000 hvilket inkluderer fly, indkvartering og transport mellem destinationerne, samt over 120 aktiviteter og eskursioner. Bemærk venligst at internationale rejser til og fra dit hjemland ikke er inkluderet i prisen. Læs venligst “Terms and Conditions” for detaljeret info om rejsen, måltider og aktiviteter. 

The trips in this itinerary

Cook up the world at home with these authentic recipes 

*Booking terms and conditions