For nogle betyder dét at være Intrepid – eller frygtløs – at man baner sig vej gennem junglen på jagt efter synet af gorillaer. For andre er det at spise street food for første gang, eller at krybe til køjs i et nattog sammen med en håndfuld snorkende fremmede.

Lige meget hvilken form frygtløsheden tager, er Intrepid en indstilling – en villighed til at bevæge sig uden for hjemmets trygge rammer, til at omfavne forskelligheder og til at åbne sig op for nye kulturer og oplevelser. At være nysgerrig, udfordret, frygtløs og i live.

Hos Intrepid er det netop dét, vi lever for. Vores rejsende vælger at opleve verden på en måde, som knytter menneskelige bånd verden over, støtter lokale samfund, værner om miljøet og binder os alle tættere sammen.

Verden har nu – mere end nogensinde før – brug for mennesker der er Intrepid.

 

 

Modet til at træde uden for din komfortzone.

Lauren

Mod er ikke fraværet af frygt, men sejren over den. For Lauren betød det at tage på eventyr til Patagonia på egen hånd – uden at vide, hvad rejsen ville bringe. Ved at give slip på sin frygt mødte Lauren nye venner, og hun fik en oplevelse med hjem i rygsækken, som hun sent vil glemme.

Vær frygtløs

Deltager i en manisk grinende yoga-session i Hanoi.

Bec

Som skuespiller var Becs liv en endeløs gentagelse af auditions, undervisning og forestillinger – hvem har tid til at rejse med så meget at lave? Efter at have trykket på pauseknappen og booket en billet til Vietnam opdagede Bec en spontanitet og åbenhed, som kun findes i Hanois livlige gader.

Vær åben

Tager på højpasserne i Patagonien.

Mark

For Mark var internationale rejser lig med at opleve verden gennem ruderne på sit bands tourbus. Den største udfordring for Mark var at finde noget, som ville udfordre og pirre ham, både fysisk og mentalt efter de mange rastløse timer i loungerne i verdens lufthavne. Det er præcis, hvad han fik med Intrepid Travel.

Vær udfordret

Skratter med lokalbefolkningen i Vietnam

Amy

Hun er eventyrer og dedikeret yogadyrker, og Amys store personlighed og smitsomme latter betyder, at hun aldrig har svært ved at finde nye venner. Hun er ikke er bange for at tage imod en udfordring, og tog et hovedspring ned i Vietnams kultur og køkken og lærte, at nysgerrighed nogle gange belønner sig selv.

Vær nysgerrig

Hvor er dit næste store eventyr?

 

Oplev Vietnams brede vifte af gadefarer.

Vietnam Southbound

Dyk direkte ned i Vietnams fantastiske mad, smukke natur og kosmopoler.

Se rejsen

Tag på bjerge i fantastiske Patagonia.

Patagonia Expedition

Kryds en af verdens mest legendariske bjergkæder på en ekspedition til Patagonien.

Se rejsen

Møde bjerggorillaer i Uganda.

Gorillas Uncovered

Rejs ind til hjertet af Afrika, og stå ansigt til ansigt med en silverback-gorilla i bjergene i Uganda.

Se rejsen

Tag del i nogle af Indiens farverige festivaler.

Mystics of India

Tag både krop og sind på en rejse til fødderne af nogle af verdens højeste bjerge.

Se rejsen

#BeIntrepid

Tag et kig på de seneste frygtløse eventyr på bloggen The Journal.